tel: 040/500 268
mail: info@interkast.hr

0.00Kn kn

O NAMA

covers

 

O NAMA

Poštovani posjetitelji, zahvaljujemo Vam na posjeti, te se nadamo da ćete na našim stranicama pronaći veći dio informacija koji bi Vas mogao pobliže upoznati sa nama i našim radom.
Centar za građenje i opremanje Interkast d.o.o. osnovan je 2015. godine. Na 700 m² suvremeno opremljenog prodajnog prostora, kupci mogu pronaći sve potrebno za građenje i opremanje kuće i domova od temelja pa do krova. Sve vrste građevinskih materijala, keramika, boje i lakovi, fasade, drvena građa, alati i oprema za uređenje vrtova i okućnice, energetski certifikati, te najam strojeva nalazi se u ponudi Interkasta.

MISIJA

Povjerenje i zadovoljstvo kupaca na prvom nam je mjestu. Naša strategija zasniva se na pružanju vrhunske i kvalitetne usluge, te dobro izgrađenom odnosu prema partnerima. Osmijeh na licima zadovoljnih klijenata naša je najveća pokretačka snaga.

VIZIJA

Usvajanjem novih asortimana, te razvojem u korak s najnovijim tehnologijama u skladu s ekološkim kriterijima, želimo zadovoljiti potrebe tržišta. Kroz kvalitetnu i raznoliku ponudu, nastojimo djelovati društveno odgovorno te osigurati tržišni rast. Željom za neprestanim razvojem, učenjem i usavršavanjem, nastojimo se prilagoditi promjenama u okolini, te na taj način otkriti i iskoristiti tržišne mogućnosti. Budućnost, novi izazovi i ideje predstavljaju nam priliku za daljnji rast i razvoj, a mi smo usmjereni prema njima.

Vaš INTERKAST tim

KORISNI LINKOVI

PARTNERI