tel: 040/500 268
mail: info@interkast.hr

0.00Kn kn
Akcija!
izolacijska ljepenka V3

UVJETI

x

OPĆI UVJETI POSLOVANJA

 

ZAŠTITA PODATAKA

svi podaci koji se odnose na Vaš identitet tretirat će se u skladu sa važećim propisima o zaštiti osobnih podataka, uvijek uz maksimalnu zaštitu Vaše privatnosti i anonimnosti.
Interkast.hr će vaše osobne podatke čuvati u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.
Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana posebnim zakonom.

 

1. USLUGA

Na web portalu (internet trgovini) www.interkast.hr navedene su karakteristike proizvoda, način uporabe, cijene, posebne akcije i pogodnosti, načini plaćanja i dostave koje vrijede u trenutku zaključene narudžbe. U sve cijene je uključen PDV.
Ukoliko dođe do promjena rokova dostave ili bilo koje druge važne okolnosti potrebne za izvršenje narudžbe, odmah će Vas obavijestiti prodajni agenti web portala www.interkast.hr .
Proizvodi će Vam biti dostavljeni u roku od 1-30 dana od potvrđene narudžbe, a o roku dostave za proizvode koje je potrebno dodatno naručiti obavijestit će Vas na vrijeme prodajni agent.
Cijena proizvoda u koju je uključen iznos PDV-a vidljiva je u košarici za kupnju i prije nego zaključite narudžbu. Nakon završetka narudžbe pojavit će Vam se obavijest koja će potvrditi točnost i uspješnost narudžbe ili će upozoriti na napravilnosti tokom narudžbe.
Ukoliko se pojave nepravilnosti kod narudžbe molimo da nas kontaktirate na: info@interkast.hr ili na broj 040/500 268 , te ćete na taj način provjeriti je li narudžba sigurno zaprimljena.
Nakon zaprimljene narudžbe, u većini slučajeva, kontaktirat će Vas prodajni agent koji će provjeriti Vaše podatke i naručeni proizvod te zaključiti narudžbu.

Ukoliko niste sigurni kako izvršiti kupovinu, slobodno nas kontaktirajte na gore navedene podatke, rado ćemo Vam pomoći.
Ukoliko želite vratiti proizvod, to možete učiniti u roku 8 dana od dana primitka proizvoda. Detaljnije informacije o povratu ili zamjeni možete pročitati dolje, pod točkom 4. nazvanom „Povrat proizvoda“.
Uvjeti pod kojima možete vratiti proizvode su navedeni pod točkom 4., ali Vas molimo da nas prije povrata kontaktirate na broj telefona 040/500 268 kako bismo Vam objasnili postupak vraćanja proizvoda.
Proizvode možete platiti do 60 rata (ovisno o kartici).

 

2. ISPORUKA PROIZVODA

Dostava proizvoda se naplaćuje na sljedeći način (međimurska županija*) :
0,00 kn za račun iznosa većeg od 12 000,00kn za mjesta u krugu od 10km od Čakovca
25,00 kn za račun iznosa većeg od 500,00 kn za mjesta izvan Čakovca i okolice.
55,00 kn za račun iznosa većeg od 500,00 kn za okolicu Preloga, Murskog Središće, Kotoribe.
200,00 kn + 80,00kn/kat – dostava robe do vrata (zgrade, katnice…)
Za ostale županije Republike Hrvatske i susjedne države, dostava se naplaćuje prema dogovoru.
Bez obzira koji ste način plaćanja odabrali, poštarina se dodatno naplaćuje.
Prilikom narudžbe upisujete adresu na koju želite da odabrani proizvod bude dostavljen. Kako bi dostava bila što brža molimo Vas da obratite pažnju na točnost kod upisivanja podataka.
Ukoliko ste paket naručili preko web portala www.interkast.hr, naručeni proizvod plaćate prilikom dostave, preuzimanjem ili kreditnom karticom u trenutku zaključenja narudžbe, ovisno o Vašem izboru i u dogovoru s agentom koji će Vas kontaktirati u vezi potvrđivanja narudžbe.

 

3. UVJETI PLAĆANJA
Proizvode možete platiti pouzećem, općom uplatnicom, kreditnom ili debitnom karticom.
Cijena proizvoda u koju je uključen iznos PDV-a vidljiva je u košarici za kupnju i prije nego zaključite narudžbu.
Načini plaćanja:

1. Plaćanje karticama (na rate i jednokratno)
Proizvode je moguće kupiti uz plaćanje do 60 rata.
Plaćanje na rate je moguće putem kreditnih kartica MasterCard, Maestro, Visa, Visa electron, V pay, American express i Diners karticom.

2. Plaćanje pouzećem (plaćanje po primitku pošiljke)

Ova opcija plaćanja (pouzećem) Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini i to dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

3.Općom uplatnicom ili Internet bankarstvom
Ukoliko ste odabrali ovaj način plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu tada možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.
Po zaprimljenoj uplati (nakon što uplata bude nama vidljiva), poslat ćemo vam naručene proizvode.

 

4. POVRAT PROIZVODA
Ukoliko niste zadovoljni naručenim proizvodom, imate ga pravo vratiti uz predočenje računa. Povrat novca u visini vrijednosti proizvoda izvršit ćemo Vam u roku 30 dana od dana primitka proizvoda.
Rokovi unutar kojih kupac može vratiti proizvod i dobiti povrat novca:
7 dana od dana primitka proizvoda za koji pri preuzimanju utvrdite da ne odgovara Vašim očekivanjima prema izvršenoj promidžbi.
Postupak vraćanja proizvoda:
proizvodi koje vraćate jer ste pri preuzimanju zaključili da ne zadovoljavaju Vaša očekivanja moraju, pri povratu, biti potpuno neoštećeni, u nepromijenjenoj količini, te u originalnoj ambalaži.
U slučaju povrata proizvoda, kupac je dužan obratiti nam se pismenim putem na email info@interkast.hr s navedenim razlozima povrata robe.

 

5. NAČIN PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA
Sukladno čl. 8 st. 2 Zakona o zaštiti potrošača (Nar. Nov., br. 79/07., 125/07. – isp., 79/09 i 89/09. isp.) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu: Interkast d.o.o., Braće Radića 62, 40000 Pribislavec ili na e-mail info@interkast.hr
Odgovor na prigovor dat ćemo Vam u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.
Na prigovoru obavezno navesti ime i prezime, te adresu ili email za dostavu odgovora.

 

6. SKLAPANJE UGOVORA O KUPOPRODAJI

6.1.Interkast d.o.o. putem www.interkast.hr internet stranice, kao prodavatelj i korisnik kao kupac sklapaju ugovor o kupoprodaji sredstvima daljinske komunikacije (putem emaila, putem obrazca za, telefona s ljudskim posredovanjem i bez njega).
6.2. Predmet i komercijalna svrha ugovora o kupoprodaji je narudžba tj. kupnja odabranog proizvoda putem www.interkast.hr internet prodaje uz plaćanje cijene toga proizvoda (dalje: Ugovor).
6.3. Ponudu tvrtke Interkast d.o.o. za sklapanje Ugovora predstavljaju ovi Uvjeti i pojedini uvjeti prodaje naznačeni uz podatke o određenom proizvodu, koju ponudu korisnik kao kupac, zaključivanjem narudžbe ili na drugi način utvrđen Uvjetima prihvaća, a kojim prihvatom korisnika je sklopljen Ugovor između tvrtke Interkast d.o.o. i korisnika.
6.4. Ugovor stupa na snagu i obvezuje ugovorne strane od trenutka prihvata ponude tvrtke Interkast d.o.o. od strane korisnika na jedan od slijedećih načina:
– odabirom plaćanja i zaključenjem narudžbe korisnika
– odabirom plaćanja i zaključenjem narudžbe putem telefonske linije
6.5. U razumnom roku nakon sklapanja Ugovora, a najkasnije u trenutku isporuke proizvoda korisniku će biti dostavljena potvrda o sklopljenom Ugovoru, odnosno predugovorna obavijest iz članka 57. stavka 1. Zakona o zaštiti potrošača (Narodne novine br. 41/14.), ovi Uvjeti te obavijest o pravu korisnika na jednostrani raskid Ugovora s obrascem o jednostranom raskidu Ugovora.

 

7. JAMSTVO PRIVATNOSTI
Interkast d.o.o. obavezuje se čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših kupaca, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, NN103-2003-06-26.
Svi djelatnici Interkast.d.o.o. i poslovni partneri obvezni su poštivati načela zaštite privatnosti i tajnosti podataka. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima, te informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li i li ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje (npr. newslettera…).
Osobni podaci kupaca pohranjeni u informacijskom sustavu Interkast d.o.o. čuvaju se na sigurnom poslužitelju i dostupni su samo djelatnicima Interkast d.o.o. kojima su ti podaci nužni za pružanje kvalitetne usluge našim kupcima. Uporaba podataka ograničena je na komunikaciju s kupcima u svrhu obavljanja prodajnih transakcija, te obavješćivanje korisnika o novostima i pogodnostima koje su im dostupne putem Internet trgovine.
Interkast d.o.o. jamči da osobni podaci korisnika Web trgovine www.interkast.hr neće nikada biti dani na uvid i uporabu trećoj strani, bez prethodne privole korisnika. Od ovoga se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.
Registracijom korisnik potvrđuje točnost i potpunost u obrascu navedenih podataka te dajete izričitu suglasnost da Interkast d.o.o. može, sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, obrađivati osobne podatke naznačene u obrascu za potrebe vlastitih evidencija i pružanja usluga obavješćivanja o novim proizvodima i uslugama.

 

8. PRAVNE ODREDBE
Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka Interkast d.o.o. , te služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke Interkast d.o.o. (Internet trgovina). Interkast d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene. Interkast d.o.o. se obvezuje primjenjivati sve mjere u razumnoj domeni sigurnosti i to u svrhu zaštite interesa Korisnika usluga i prozvoda, te sprječavanje eventualnih zlouporaba. Transakcije plaćanja kreditnim/debitnim karticama obavljaju se preko CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.
Interkast d.o.o. može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava Internet trgovine ili propusta djelatnika Interkast d.o.o. Ulažemo razumne napore u održavanju informacija na ovim stranicama ažurnim i točnim. Zbog dinamičnosti tržišta moguće su manjem broju slučajeva odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na internet stranicama. Interkast d.o.o. se obvezuje u svakom takvom slučaju razmotriti specifičnu situaciju te ponuditi kupcu varijante rješenja. Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode, te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi i isporučeni krajnjem kupcu. Ukoliko trebate detaljnije informacije kontaktirajte nas na email info@interkast.hr U slučaju da naručenog artikla, u trenutku narudžbe nema kao raspoloživog, kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku, te Vam ponuditi opciju čekanja dolaska artikla, zamjenu za drugi odgovarajući artikl, ili povrat novca u punom iznosu. Zadržavamo pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.
Registracijom na ovim Internet stranicama potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate Opće uvjete internet trgovine www.interkast.hr
Prikupljanje i obrada osobnih podataka
Osobni podatak je informacija kojom se utvrđuje Vaš identitet, npr. Vaše ime, prezime, e-mail adresa ili adresa stanovanja. Interkast d.o.o. ne prikuplja i ne obrađuje Vaše osobne podatke, osim kada Vi date privolu naručivanjem proizvoda, naših elektronskih obavijesti (e-časopis i sl.) ili sudjelovanjem nagradnim igrama koje mi organiziramo.
Korištenje i odavanje osobnih podataka
Interkast d.o.o. koristit će Vaše osobne podatke izričito u svrhu tehničke administracije na Web lokaciji tako da biste imali pristup posebnim informacijama ili u svrhu komunikacije s Vama. Interkast d.o.o. neće dostavljati Vaše osobne podatke trećoj osobi osim ako zakon nalaže drugačije.
Narudžbe, ankete i natjecanja
Interkast d.o.o. traži informacije od korisnika na obrascu na kojemu korisnik daje informacije za kontakt (kao što su e-mail adresa, ime i adresa za dostavu, kontakt…) te ponekad financijske informacije kao što su broj kreditne kartice, vlasnik kreditne kartice i datum kad ističe njezin rok važenja. Te se informacije koriste za fakturiranje i za ispunjavanje narudžbi krajnjeg kupca. Ove kontakt informacije se koriste i za kontaktiranje korisnika radi provjere podataka ili narudžbi ili u slučaju problema u obradi neke narudžbe.
Ponekad se na web portalu www.interkast.hr korisnici pozivaju na sudjelovanje u anketama ili natjecanjima ili se poziv na sudjelovanje šalje u elektronskim obavijestima (e-časopis i sl.). Sudjelovanje u ovim manifestacijama, anketama ili natjecanjima je potpuno dobrovoljno i korisnik može izabrati želi li dati ove informacije ili ne. Zatražene informacije mogu uključiti informacije za kontakt (e-mail adresa, ime i adresa) ili demografske informacije (spol, dob i sl.). Informacije pribavljene na taj način, tj. anketom bit će korištene u svrhe praćenja ili unapređivanja korištenja i zadovoljstva korisnika. Kod natjecanja u nagradnim igrama i sličnim manifestacijama kontakt informacije koristit će se i za registriranje sudionika, objavu pobjednika, dodjeljivanje nagrada i sl.
Zaposleni u tvrtki Interkast d.o.o. su obvezni poštovati povjerljivost podataka krajnjih kupaca i svih osoba koje na web portalu www.interkast.hr ostave svoje podatke.
Sloboda izbora
Davanje podataka prihvaćamo kao Vašu dobrovoljnju privolu kojom dopuštate da Vas i dalje možemo kontaktirati u marketinške svrhe te slati Vam e-časopise i različite obavijesti. Osobe koje se žele odjaviti s našeg e-časopisa (newslattera) i ostalih obavijesti mogu to učiniti u svakom trenutku slanjem maila s odjavom na info@interkast.hr .
Automatski zabilježeni podaci (koji nisu osobni)
Kada dođete na web portal www.interkast.hr , automatski se zabilježe (a ne kao dio prijave) općeniti neosobni podaci . Iste informacije koristimo kako bismo ocijenili posjećenost naših internetskih stranica, te poboljšali njihov sadržaj i funkcionalnost. Takvi se podaci ne koriste u druge svrhe, niti se ustupaju trećoj osobi osim ako zakon nalaže drugačije.
Cookies („Kolačići“)
Interkast d.o.o. koristi ih isključivo radi prikupljanja podataka koji su vezani za posjetu našim Internet stranicama, zbog promatranja dodatne funkcionalnosti ili u svrhu procjene djelotvornosti svoje prisutnosti na Internetu.
Sigurnost
Interkast d.o.o. poduzima velike mjere sigurnosti osobnih podataka. Vaši podaci zaštićeni su od gubitka, uništenja, mijenjanja/krivotvorenja, manipulacije i nedozvoljenog pristupa, kao i od nedozvoljenog razotkrivanja.
Maloljetnici
Prema zakonu o zaštiti potrošača, ugovor (narudžbu) u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, odnosno upozorenje da djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.
Veze prema ostalim Internet stranicama
Ova izjava o zaštiti osobnih podataka odnosi se na sve internetske stranice i njihove poddomene tvrtke Interkast d.o.o. .
Pravo na informacije
Ako imate bilo kakvo pitanje u vezi naše politike zaštite osobnih podataka ili obradi podataka, slobodno kontaktirajte putem e-maila na: info@interkast.hr

 

9. ODUSTAJANJE OD NARUDŽBE
U slučaju odustajanja od narudžbe napravljene na internetskim stranicama www.interkast.hr kontaktirajte nas:
• na broj telefona 040/500 268
• na e-mail adresu: info@interkast.hr
Ukoliko ste odustali od narudžbe u trenutku u kojem je paket s naručenim proizvodom već poslan, niste ga dužni preuzeti.

 

10. OBAVIJEST O PROMJENAMA
Ukoliko dođe do bilo kakve promjene u vezi naše politike Zaštite osobnih podataka, Općih uvjeta, Izjave o sigurnosti, Plaćanja i dostave, kontakata ili nekih drugih informacija na našim Internet stranicama i/ili na drugim mjestima na kojima smatramo da je to potrebno, kao takve, od datuma objavljivanja one će odmah biti pravovaljane, stoga Vas molimo da prije upotrebe ove internet stranice pročitate gore navedene Izjave (kategorije).

Dostava

x

Dostava

BESPLATNA DOSTAVA – po računu većim od 500,00 kn u krugu od 10 km.

25,00 kn – po računu većim od 500,00 kn izvan Čakovca i okolice.
55,00 kn – po računu većim od 500,00 kn za okolicu Preloga, Murskog Središća, Kotoribe.
200,00 kn + 80,00 kn/kat – dostava robe do vrata (zgrade, katnice…).

 
NAPOMENA* Usluga nošenja moguća je samo na pristupačnim prolazima. Ukoliko dostavljači utvrde da se radi o uskom ili nepristupačnom prolazu (stepeništu) dostavljači nisu dužni izvršiti navedenu uslugu te ne odgovaraju za eventualna oštećenja robe ili objekta koja su nastala zbog nepristupačnosti.

Plaćanja

x

plaćanja

IZOLACIJSKA LJEPENKA V4

Cijena: 150.00Kn 119.99Kn

Kategorije: , ,

Opis proizvoda

LJEPNKA BARUTEKT V40 SPECIAL

 

 

PAKIRANJE:

1 komad sadrži 10m²

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati proizvod “IZOLACIJSKA LJEPENKA V4”

KORISNI LINKOVI

PARTNERI