tel: 040/500 268
mail: info@interkast.hr

0.00Kn kn

USLUGE

PROFESIONALNI ISUŠIVAČI VLAGE TIMBERTECH, TROTEC

Vršimo usluge iznajmljivanja strojeva za isušivanje vlage iz prostora (nakon poplava, građevinskih radova ili uslijed loše izolacije) sa kvalitetnom vrhunskom opremom renomirane marke Timbertech, Trotec…

 

 

profesionalni-odvlazivac-timbertech-55-litara-slika-34834626

Uređaj osigurava automatsko odvlaživanje zraka u prostoriji pomoću načela kondenzacije. Ventilator kroz ulaz za zrak iz prostorije usisava preko filtra zraka, isparivača i kondenzatora koji se nalazi iza njega. Zrak iz prostorije na hladnom isparivaču hladi se do temperature ispod rosišta. Vodena para iz zraka hvata se kao kondenzat odnosno mraz na lamelama isparivača. Na kondenzatoru se odvlaženi, ohlađeni zrak ponovno zagrijava i ispuhuje. Tako pripremljeni, suši zrak miješa se sa zrakom u prostoriji. Zbog neprestane cirkulacije zraka u prostoriji kroz uređaj smanjuje se vlažnost zraka u prostoriji u kojoj je postavljen uređaj.
Ovisno o temperaturi zraka i relativnoj vlažnosti zraka kondenzirana voda neprestano ili samo tijekom povremenih faza otapanja u kadicu za kondenzat.
Uređaj omogućava spuštanje relativne vlažnosti zraka na do oko 30% u stambenim, radnim i poslovnim prostorijama, u podrumima, praonicama i radionicama, a namijenjen je i primjeni u skladišnim halama i na gradilištima.
 
NAJAM UDARNOG ČEKIĆA
Vršimo usluge iznajmljivanja udarnog čekića ili tzv. “ELEKTRIČNE ŠTEMERICE” WURTH MH 16 XE.
Električna štemerica za najteže radove, kao što su npr. probijanje i razbijanje. U praktičnom kovčegu s kotačićima radi lakšeg transporta.
Aktivno prigušivanje vibracija. Reducira vibracije koje štete zdravlju. O

WURTH MH 16 XE MASTER

mogućuje dugo vrijeme primjene i rad koji neznatno umara.
Snaga za 13 tona razbijenog materijala na dan. Vrlo brzi napredak u radovima štedi radno vrijeme, a time i novac.
Sjekači velikih dimenzija. Bolja raspodjela snage, a time i dulji vijek trajanja sjekača.
Robusno kućište. Konstruirano za najveća opterećenja i dugovječnost.

Opis br. art. JP/kom. Udarni čekić MH 16-XE 0702 575 X Sprej za održavanje, 100 ml – 1 Dodatna ručka 0708 575 082 Master prazni kovčeg s kotačićima 0955 702 575
Tehnički podaci: Napon 230 / 50 V/Hz Ulazna snaga 1.750 W, Izlazna snaga 1.050 W, Broj udaraca kod nazivne snage 1.300 min–1, Snaga pojedinog udarca 41 J, Duljina kabela 4 m, Težina 16,5 kg,  Prihvat alata šesterostrani 30 mm, Dimenzije D x Š x V 760 x 255 x 165 mm
NAJAM PLINSKOG GRIJAČA ZRAKA
Termostat za pregrijavanje.
Mogućnost ugradnje sobnog termostat (za modele “E”).
Promjenjiva temperatura.
Jaka i izdržljiva konstrukcija, kućište ostaje hladno na dodir.
Lagan transport, jednostavno održavanje i postojana vanjska boja.
master-plinski-grijac
Paljenje: ručno
Pogonsko gorivo: propan-butan plin
Pritisak: 1,5  bar
Najveći kapacitet: 33 kW
Najmanji kapacitet: 16 kW
Max.potrošnja plina: 2,4 kg/h
Protok zraka: 1000 m3/h
Snaga motora: 0,080 kW
Potrošnja: 0,36 A
Napon mreže: 230/Hz V/Hz
Težina: 7 kg

 

 

 

 

NAJAM PROTOČNOG MJEŠAČA
Protočni mješač PROFOX® EASY-MIX 230 koristi se za
univerzalno miješanje svih industrijski gotovih suhih mortova
kao što su zidarski mort, različite žbuke, ljepila, tekući estrih i
fini beton do 4mm veličine zrna. Pregledni dizajn upravljačkih
elemenata i svjesno odricanje suvišnih sklopki omogućavaju
korisniku lakše i jednostavnije upravljanje.protocna-mjesalica
Tehnički podaci: – pogonski motor: 1,3kW, 230V, 50Hz, – elektro priključak: 230V, 50Hz, 1ph, – osigurači: 16A, – količina transporta: cca. 20l/min, – priključak: šuko utičnica, – priključak vode: 1/2“ crijevo za vodu s GEKA spojnicom, – sklopka 230V, – preporučeni pritisak vode/min.: 2,5bar pri radu stroja, – dovod: 3 x 2,5mm2, – dimenzije: cca. 1400 x 500 x 1000mm, – težina: cca. 90kg.Isporučuje se: – kanta za suhi materijal s otvaračem vreća i transportnim pužem, – cijev za miješanje i mješač, – sigurnosni izljev, – kompletno montiran na mobilnom postolju.
NAJAM BRUSILICE ZA STROP I ZID
Brusilica za strop i zid – “Žirafa”. Brusilica se iznajmljuje u  kompletu sa usisavačem.
zirafa-za-brusenje-zidova
Tehnički podaci:
  • snaga 550w
  • promjer brusnog diska 225mm
  • dužina:1580 mm
  • težina 4,40 kg

 

 

 

 

NAJAM HITACHI MJEŠAČA

 

UM12VST Mixerrotor-stator-maker-hitachi

Nazivna snaga: 1200 W
Broj brzina: 2
Težina alata: 5.4 kg
Meki start

 

 

 

 

 

 

USLUGE PROJEKTNIH RJEŠENJA I IZDAVANJA ENERGETSKIH CERTIFIKATA

Vršimo usluge izdavanja energetskih certifikata
Ulazak Hrvatske u Europsku uniju je bio krajnji rok predaje zahtjeva za legalizaciju objekata, a početak izdavanja energetskog certifikata. Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja donijelo je odluku da svaka nekretnina od 1. 7. 2013. koja se prodaje odnosno kupuje mora imati izdan energetski certifikat kako bi se mogao dati na uvid kupcu prije sklapanja ugovora o prodaji.

 

energetski

 

Energetski certifikat je dokument kojim se prikazuje energetska svojstva zgrade, te sadrži kriterije i energetske razrede po kojima svrstavamo izgrađene zgrade. Na certifikatu piše energetski razred s potrebnom toplinskom energijom za jednu godinu za neku specifičnu zgradu. Prema energetskom razredu se procjenjuje količina utrošene toplinske energije, te se ta vrijednost gleda kao okviran broj, ne uzima se kao točan podatak. Količina utrošene toplinske energije, točnije energetski razred je potrošena energija po kvadratnom metru, te se izražava u kWh/m2. Razredi se označavaju slovima od A do G, s tim da je G najlošiji energetski razred, A i A+ su najbolji. U Hrvatskoj novije zgrade bi trebale imati C razred i to je naš najviši razred. U A i A+ razred spadaju visoko razvijene države s najnovijom tehnologijom u energetskom održavanju zgrada.

KORISNI LINKOVI

PARTNERI